Tüm Bloglar

Kendinize Zaman Ayırmanın En Güzel Yolu: Doğru Küvet Seçimi

Hayatın yoğun temposunda bir mola vermek ve kendimize zaman ayırmak her zamankinden daha kıymetli hale geldi. Bu mola noktalarından biri de doğru bir küvetle gerçekleşebilir.

Devamı
16/11/2023 16:16

Zamanı Dondurmak: Jakuzi ve Huzurun İncelikleri

Şehir yaşamının telaşı içinde, birçoğumuz zamanın hızına yetişmeye çalışıyoruz. Ancak bazen, hayatın karmaşasından uzaklaşmak ve anın tadını çıkarmak için kendimize bir mola vermek gerekiyor. İşte tam da bu noktada, jakuzi devreye giriyor. Jakuzi, sadece bir spa aracı değil, aynı zamanda stresten uzaklaşma, zamanda yolculuk yapma, huzurun inceliklerini keşfetme ve rahatlama noktaları olarak da biliniyor.

Devamı
16/11/2023 14:24

Jakuzi Nasıl Çalışır ?

Jakuzinin anahtar bileşenlerinden biri, su jetleridir. Su jetleri, jakuziye suyu geri dönüştürmek için motorlu bir pompa aracılığıyla yüksek basınçla geri pompalar. Bu, suyun dolaşımını ve karışımını sağlar, bu da suyun sürekli olarak temiz ve tazelendiği anlamına gelir.

Devamı
14/10/2023 11:46

Jakuzi Nedir, Jakuzi Nasıl Kullanılır?

Merhaba değerli okurlar! Bugün sizlere Bellavasca'nın rahatlatıcı jakuzilerini tanıtacağız. Jakuzi nedir, nasıl kullanılır, nelere dikkat etmelisiniz gibi konuları ele alarak sağlık ve rahatlama rehberini sunacağız.

Devamı
28/09/2023 11:34

Baby Spa Açmak İçin Ne Gerekli

Türkiye’de son zamanlarda gittikçe yaygınlaşan bebek SPA işletmeleri, kolik ve gaz sorunu olan bebeklerde fiziksel terapi görevi sağlayarak masaj yapılan mekanlardır. Güvenli bağlanma evresinin gerçekleştiği ilk aylarda bebeğin annesine olan duyguları güçlenir ve kendini daha güvende hisseder.

Devamı
22/04/2023 17:47

Jakuzi Suyu Sıcak Mı Soğuk Mu, Jakuzi Suyu Isıtır Mı?

Zevkinize hitap eden farklı model jakuziler, sıcak su ile doldurulan, sağlık ve eğlence amacı barındıran küçük havuzlardır. Birbirinde farklı özellik ve ebatlara sahip olabilen jakuziler, bir veya birden fazla motorla çalışmaktadır. Fiziki sağlık özelliklerinin yanı sıra mental zindelikte sağlamaktadır. Bu sağlık ve keyif sistemleri;

Devamı
22/04/2023 17:46

Jakuzide Duş Alınır Mı?

Günün yorgunluğundan arınmak ve dinç bir bütünlük hali için jakuzi modelleri, birçok evde, spa ve spor merkezlerinde yerini alır. Farklı model jakuziler hidroterapi özelliklerinin yanı sıra kişiye zihinsel rahatlamada sunar. Sağlığa olumlu faydalarından dolayı çoğu kişi,

Devamı
22/04/2023 17:45

Jakuzi Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler, Jakuzi Sağlıklı Mı?

Jakuzi almadan önce bilmeniz gerekenler, seçim perspektifinize yön verir. Önem arz eden birçok kriter vardır. Bunların da başında jakuzinin kalitesi gelmektedir. Son zamanlarda banyo yapmak, günlük stresin azaltılma arayışıyla eş değerdir. Böylelikle, özel üretim jakuziler banyolarınızda eşsiz yerini alır.

Devamı
22/04/2023 17:45

Hamile Bayanlar Jakuzi Kullanabilir mi?

Hamilelik bir kadının yaşayabileceği en önemli deneyimlerden biridir. Hamilelikleri sonucunda doğacak çocukları için her şeyi göze alabilecek anneler bu nedenle hamilelik süreçleri boyunca yaptıkları her şeye dikkat etmeye çalışır. Yedikleri yemekten, kendi temizliklerine kadar her şeye dikkat etmeleri gerekiyor.

Devamı
22/04/2023 17:44

Akrilik Küvet Ne Demek?

Küvetler yorucu ve stres dolu bir günün sonunda dinlenebileceğimiz ve duş almayı keyifli hale getiren bir banyo ürünleridir. Hepimizin sevdiği bu küvetleri almak isteyenler araştırmaya koyulabilirler. Bu küvetlerin Diğer ürünlerin çeşitleri kadar küvetlerinde birçok çeşidi ve malzeme değişiklikleri vardır.

Devamı
22/04/2023 17:44

Jakuzi Gerekli Mi?

Evlerde jakuzi gerekli mi? sorusu merak ediliyor. Evlerde jakuzi bulunması oldukça önemli olan bir konudur. Keyifli bir duş keyfi adına jakuzilerin evde bulunması gereklidir. Duş alanları adına en doğru ve en konforlu sistemi tercih edebilmek için banyonuzu yenilemek gerekebilir.

Devamı
22/04/2023 17:44

Jakuzi Kaç Litre Su Alır

Jakuzi kaç litre su alır sorusuna cevap vermek için öncelikle kullanılan jakuzinin ölçülerini, modelini ve şeklini bilmek gerekir. Boyutuna göre değişiklik gösteren jakuziler 500 ila 3 bin litre hatta daha fazla miktarlarda su alabilir.

Devamı
22/04/2023 17:43

Jakuzide Banyo Yapılır Mı?

Jakuzi ilk üretilmeye başladığından beri kişilerin mutluluk seviyesini arttıran bir keyifli rahatlama üründür. Çıkış noktasının sağlık olduğu bilinmektedir. O sebeple, jakuzide vakit geçirmek faydalı ve zevkli bir uygulama olarak görülmektedir. İnsanların çoğu jakuzi içerisinde uzanırken mutlu hissetmektedir. O halde jakuzi rahatlatıcı, faydalı ve sağlıklı bir aktivite olarak görülmektedir.

Devamı
22/04/2023 17:41

Jakuzinin Fiyatları Ne Kadar?

Jakuzinin fiyatları ne kadar Sorusu merak ediliyor. jakuzi modellerine göre fiyatlarda değişkenlik gösteriyor. Özellikle otellerde ya da spa salonlarında daha çok görmüş olduğumuz jakuziler giderek yaşam alanlarını içerisine dahil olmaya başladı. Satış öncesi ve satış sonrası 1. sınıf hizmet sunan firmalardan jakuziler almak oldukça önemlidir.

Devamı
22/04/2023 17:41

Düz Jakuzi Nedir?

Sonuçları nedeniyle sadece oteller ve kaplıcalarda kullanım alanlarının sınırını aşan jakuziler günümüzde herkesin yaşam alanına girebilmektedir. Özellikle küçük alanı bulunan kişiler için düz jakuzi tercih edilmektedir. Dikdörtgen biçimiyle sunulan düz jakuziler banyolara konulması nedeniyle ebat açısından en uygun olanlarıdır.

Devamı
22/04/2023 17:40

Jakuzi Düğmeleri Ne İşe Yarar?

Diğer birçok teknolojik aletlerde olduğu gibi jakuzilerde de kullanma talimatları söz konusudur. Bu anlamda en önemli hususlardan biri kullanım kılavuzlarıdır. Özellikle jakuzi düğmeleri ne işe yarar sorusuna bu kılavuzdan yanıt aranılmaktadır. Zira her jakuzi markası farklı düğme ve çalışma şekillerine sahiptir. Ancak jakuzinin kontrolünde en önemli husus üzerinde bulunan düğmeler olmaktadır.

Devamı
22/04/2023 17:39

Evde Jakuzi Kullanımı Mümkün mü?

Yaşam alanlarımızı oluşturan evlerimiz kendimizi en rahat hissettiğimiz, gevşediğimiz yerlerdir. Bu anlamda kişiler rahatlamayı birkaç adım ileriye götürmek istemektedir. Bu aşamada en önemli hususlardan biri evinize jakuzi almak olabilir. Özellikle rahatlığını düşünen kişiler evde jakuzi kullanımı mümkün mü araştırmaları yapmaktadır. Hayalinizdeki ev içerisinde yüzme havuzu, jakuzi ve bir çok unsur yaşam alanlarınızı süslemektedir.

Devamı
22/04/2023 17:38

Jakuzi Temizliği Nasıl Yapılır?

Gündelik kullanım ile su haznesinin geniş olması doğal olarak su tasarrufu için jakuzilerin suyunun uzun sürelerde değiştirilmesine neden olmaktadır. Ancak kullanan kişilerin sağlığı ve mikroplardan arınması için bir takım hususlara dikkat edilmesi gerekir. Böylelikle “jakuzi temizliği nasıl yapılır” sorusuna yanıt aranmaktadır.

Devamı
22/04/2023 17:38

Jakuzi Terapisi Almanın Avantajları

Sıcak bir küvette hava ve su basıncı ile rahatlamak gibi keyifli bir ortam yoktur. Özellikle yorgun geçen bir günün ardından muhteşem bir keyf vermektedir.

Devamı
31/03/2023 14:28
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.